1p-lsd kopen

 

1p-lsd kopen

80.00 – 680.00

NIEUW. Op verzoek van velen; topkwaliteit 1P-LSD Pellets (150mcg). Direct uit voorraad leverbaar! 1P-LSD is al langer zeer populair bij chemische onderzoekers en is beslist 1 van de meest onderzochte research chemicals ter wereld. RealChems brengt nu een nieuwe range 1P-LSD Pellets op de markt. Je kunt de 1P-LSD Pellets direct online kopen. Aangenomen kan worden dat 1P-LSD cognitieve euforie, vervormde waarneming van kleuren, tijd, geluiden en vormen, hallucinaties en andere resultaten biedt, vergelijkbaar met standaard LSD.

1P-LSD PELLETS

1p-lsd kopen. Op verzoek van velen; topkwaliteit 1P-LSD Pellets (150mcg). Direct uit voorraad leverbaar! 1P-LSD is al langer zeer populair bij chemische onderzoekers en is beslist 1 van de meest onderzochte research chemicals ter wereld. RealChems brengt nu een nieuwe range 1P-LSD Pellets op de markt. Je kunt de 1P-LSD Pellets direct online kopen. Aangenomen kan worden dat 1P-LSD cognitieve euforie, vervormde waarneming van kleuren, tijd, geluiden en vormen, hallucinaties en andere resultaten biedt, vergelijkbaar met standaard LSD.

 

HOE GA JE OM MET 1P-LSD-PELLETS? 

RealChems levert alleen 1P-LSD Pellets van sublieme kwaliteit, zorgvuldig geperst in hoogwaardige pellets van 150 mcg. Om de topkwaliteit zo lang mogelijk in stand te houden, raden wij aan om de 1P-LSD pellets op een droge en koele locatie te bewaren.

Ga je experimenteren met je 1P-LSD Pellets? Zorg er bij het omgaan met research chemicals altijd voor dat je in het laboratorium de juiste voorzorgsmaatregelen neemt, te beginnen met een grondige reiniging van alle werkoppervlakken. Draag altijd handschoenen, een masker en beschermende kleding.

 

DEFINITIE 1P-LSD 

De definitie van 1P-LSD luidt officieel 1-propionyl-lyserginezuurdiëthylamide, een stof uit de lysergamide klasse. Het is een derivaat van lyserginezuurdiëthylamide (LSD) en ALD-52.

 

CHEMIE ACHTERGRONDINFORMATIE 1P-LSD 

1P-LSD is een halfsynthetische stof uit de lysergamideklasse. De substantie is moleculair-structureel vergelijkbaar met LSD en ontleent haar naam aan de propionyl groep die is gebonden aan de stikstof van de polycyclische indool groep van lyserginezuurdiëthylamide. 1P-LSD komt uit dezelfde familie als ALD-52 en bevat een acetylgroep die aan de stikstof is gebonden, in plaats van de gebonden propionyl groep.

1P-LSD verscheen voor het eerst op de markt in 2015. Ze werd waarschijnlijk ontdekt in een academische omgeving, maar het is niet bekend wie voor het eerst 1P-LSD synthetiseerde. De stof komt in geen enkele literatuur voor die dateert van vóór 2015.

 

WAAR 1P-LSD PELLETS KOPEN?

Als je 1p-lsd kopen wil kopen, kies dan voor een betrouwbare aanbieder. RealChems levert alleen absolute topkwaliteit 1P LSD Pellets. We hebben trouwens ook andere vormen van 1P-LSD beschikbaar. Neem gerust eens contact met ons op om te zien of we de gewenste vorm op voorraad hebben.

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om 1P-LSD Pellets bij ons te kopen.


Verzending van 1P-LSD Pellets * naar Canada, Italië, Brazilië, Zwitserland, Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Japan, Rusland, Mexico, Egypte, Turkije, Spanje, Argentinië, Polen, Marokko, Saudi-Arabië, Roemenië, Kazachstan, Nederland , België, Griekenland, Tunesië, Tsjechische Republiek, Dominicaanse Republiek, Portugal, Hongarije, Israël, Bulgarije, Finland, Denemarken, Slowakije, Noorwegen, Ierland, Kroatië, Armenië, Litouwen, Slovenië, Letland, Estland en vele andere landen.

Comments

Popular posts from this blog

is ozempic worth it

small business loans guyana